Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en orantılı hediye politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni eğer binanın içre konumlandırıldıysa bu durumda güvenlik açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı minimum 90 dakika dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın çabucak merdivenin olduğu bölüme kötü intikali olursa güç deposunı binadaki çarpıcılık sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şartı vardır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina kucaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapılarının asayiş sertifikaları da ederını etkileyen bir faktördür. Baplar, EN yahut UL kabil standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara iye olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk yangın kapısı etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu nedenle henüz faziletli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangına Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin yangın kapısı giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın ve evgin hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu branş bazı modellerde olağan kapı koluna emsal. 

Yangın bapsı; anatomi esenlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar elleme ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder geriışını getirmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Katıcı gereç derunermeyen ve tarafıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page