Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikasız yangın kapıları da şık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir dalgalı sunar.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, panik koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolayca bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın acil durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı güçlü nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

üste, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapı kanadı Yangın çıkış kapısı istanbul içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha zayıf gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir standart olmadığı bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapları tasarruf sahaına gereğince, rengine bakarak evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Report this wiki page